Міні хамам ціна


Любителям вологої турецької лазні напевно сподобається ідея облаштування вдома міні хамама. Хамам — парна з майже стовідсотковою вологістю і відносно невисокою температурою повітря. Багато хто погодиться, що мати таке чудове місце для відпочинку у власній ванній кімнаті воістину чудово. Щоб гарненько попаритися і розслабитися, тепер не потрібно нікуди їхати. Не потрібно планувати заздалегідь відвідування сауни, якщо вона знаходиться у Вас вдома. Тому не дивно, що все більше знаходиться бажаючих облаштувати в своїй квартирі міні хамам. Ціна облаштування такої компактної варіації на тему турецької лазні для багатьох українців буде доступною.

Міні хамам цінаЦіна міні хамама, а саме його облаштування, може досить сильно варіюватися. Все залежить від особливостей конкретного проекту для конкретної квартири. Пародушова (міні хамам) може бути більшою або меншою за площею. І від цього вартість матеріалів і роботи теж залежить. Найменший міні хамам, ціна якого теж буде однією з найменших, поміститься всього лише на одному квадратному метрі площі. Завдяки такій компактності, хамам можна облаштувати навіть у невеликій душовій кабінці. Якби не ціна, міні хамам зміг би собі при бажанні дозволити фактично кожен.

Довірте нашим фахівцям облаштувати для Вас міні хамам! Ціна і результат нашої праці виправдають всі Ваші очікування!

Ми успішно займаємося будівництвом саун в Україні вже не перший рік. Знаємо про хамами все і можемо втілити в життя навіть найсміливіші проекти, які самі ж і створюємо. Замовити послуги з проектування, дизайнерського оформлення та облаштування домашньої лазні дуже просто. Зателефонуйте нам і озвучте своє бажання побудувати у власній квартирі міні хамам. Ціну та ескізний проект для ознайомлення Ви отримаєте ще до початку будь-яких робіт. Переробку ванної кімнати ми почнемо тільки тоді, коли будуть узгоджені всі деталі і буде підписано договір.