Пародушові


Пародушові стають дедалі популярнішими в Україні. Міні хамам на дому може з успіхом замінити повноцінну турецьку лазню. Це, по суті, одне і те ж. Тільки домашній хамам більш компактний за своїми розмірами і може поміститися в ванній кімнаті стандартної міської квартири. Щоб обладнати вдома міні хамам (душову-парильню), не потрібно багато місця. Для однієї людини вистачить парилки площею всього в один метр квадратний. Якщо ж в квартирі знайдеться трохи більше місця для облаштування міні сауни, паритися в ній одночасно зможуть кілька членів сім'ї. Пародушові хороші не тільки своєю компактністю, хоча саме компактність є їх головною перевагою. Міні парна — місце усамітнення, доступне тільки її власнику. Ніхто сторонній без Вашого дозволу сюди не зможе потрапити.

В Україні облаштуванням пародушевих займаються спеціалізовані компанії. Наша фірма спеціалізується на проектуванні і створенні саун різних видів. Вологі і сухі сауни, зокрема і хамами, ми створюємо для своїх клієнтів вже не перший рік. За результатами роботи наші фахівці отримують від замовників не тільки грошову винагороду, а й багато слів подяки. Проектуючи пародушові і втілюючи проекти в життя, ми враховуємо всі побажання замовників. Для нас важливо догодити кожному своєму клієнтові, тому обговорення і узгодження всіх нюансів до початку переробки ванної кімнати є обов'язковим етапом співпраці.

Наша компанія створює пародушові професійно, якісно і швидко. Якщо цікаво, телефонуйте!

Облаштовуючи пародушові, фахівці наші продумують все до дрібниць. У паровій, створеній нами, буде тепло, волого і затишно.