Пародушова кабіна


Пародушова кабіна (міні хамам) буде відмінним доповненням будь-якої ванної кімнати. Завдяки наявності такої кабіни, вдома можна буде не тільки прийняти ванну і провести інші гігієнічні процедури, але і попаритися. Кабіна з функціями парної зможе замінити повноцінну турецьку лазню хамам. Але заради відвідин такої лазні не доведеться залишати свій будинок, витрачати бензин або гроші на проїзд, відкладати на потім якісь свої справи. Власну пародушову кабіну можна буде відвідати в будь-який час, коли з'явиться вільний час і таке бажання. Багато хто з українців відмовляються від відвідування громадських лазень в зимовий час. Володіючи власною міні сауною у власній квартирі (будинку), не доведеться виходити на холодну вулицю, щоб туди потрапити.

Пародушова кабінаПародушова кабіна — це прекрасний варіант для тих, хто не може відвідувати громадські лазні з якихось особистих причин. Завдяки такому сучасному рішенню, парильню можуть відвідувати люди сором'язливі, із зайвою вагою, з будь-якими серйозними недосконалостями зовнішності та іншими проблемами. У себе вдома не доведеться когось соромитися, від когось ховати недоліки свого тіла. Втім, ніхто, напевно, не відмовився б мати власну пародушову кабіну. Домашня сауна дозволить заощадити час і гроші, а також проводити тут дозвілля з користю для тіла і душі.

Пародушова кабіна вже давно є Вашою заповітною мрією? Ми можемо втілити цю мрію в реальність! Потрібно тільки нам зателефонувати!

Ми створюємо міні хамами (домашні сауни) в найрізноманітніших варіаціях. Функціонал і дизайн пародушової кабіни для кожного клієнта підбираються індивідуально з урахуванням особистих вподобань, а також можливостей приміщення і сімейного бюджету.