Міні хамам в квартирі


Регулярне відвідування сауни — мрія багатьох українців. На жаль, здійсненна ця мрія далеко не для кожного. Більшість з нас змушені важко і багато працювати. На такі задоволення, як сауна, часто просто не вистачає часу. Інша справа, коли сауна є вдома. Мати у власній квартирі хоча б маленьку сауну не відмовився б, напевно, ніхто.

Міні хамам в квартиріВідмінним варіантом для домашніх сеансів релаксу буде міні хамам. У квартирі невеликої площі, здавалося б, розмістити сауну просто нереально. Ми готові з цим посперечатися. Міні хамам в квартирі — новинка, яка стає все більш популярною серед любителів попаритися. Приставка «міні» в назві вже говорить сама за себе. Парилка така дійсно може бути досить компактною. Навіть одного квадратного метра вільної площі буде достатньо, щоб обладнати в квартирі міні хамам. Виглядати така парилка буде як сучасна душова кабіна. Це і буде, по суті, душова тільки з додатковими функціями парової.

Недолік домашнього хамама лише один — його маленькі розміри. Багато людей тут одночасно паритися не зможе. Але для когось цей мінус навпаки буде здаватися величезним плюсом. Міні хамам в квартирі — це чудовий варіант сауни для сором'язливих. Тут ніколи не буде сторонніх. Сюди в будь-який момент можна прийти, розслабитися і відпочити від повсякденних турбот, просто навіть побути наодинці з самим собою і про щось спокійно подумати.

Мрієте облаштувати міні хамам в квартирі? Тоді звертайтеся в нашу компанію!

Ми знаємо все про справжній хамам і можемо відтворити його міні копію у вашій власній квартирі. В міні хамамі Ви зможете відпочивати, приймати гігієнічні процедури і паритися тоді, коли Вам цього захочеться. Підлаштовуватися під когось вже точно не доведеться.