Міні хамам


Сходити в сауну після важкого робочого дня або ж у свій вихідний може дозволити собі далеко не кожен. Причин цьому може бути багато. Хтось втомлюється на роботі до такої міри, що мріє лише скоріше впасти на ліжко. Хтось працює допізна і просто не встигає відвідати сауну до закриття. Хтось працює без вихідних, а тому не має абсолютно вільного часу для таких розваг. А хтось банально соромиться ходити в заклади типу сауни, що теж трапляється часто-густо. Якщо Ви любите сауни, але не маєте можливості їх відвідувати, відмінним рішенням для Вас буде домашній міні хамам. Навіть у невеликій душовій кабінці ми можемо облаштувати для Вас свій власний хамам. Нікуди ходити Вам не доведеться. Щоб відвідати сауну, досить буде просто пройти в власний душ. Міні хамам — це незвичайна варіація домашньої вологої сауни. Облаштувати таке містечко для відпочинку та релаксу зможе кожен, у кого є квартира або будинок з ванною кімнатою площею хоча б в один квадратний метр.

Міні хамамМіні хамам прийнято ще називати пародушевою. Це не випадково. Хамам — це сауна з помірною температурою і вологістю повітря, близькою до ста відсотків. Душова з вбудованим міні хамамом буде місцем, де можна одночасно помитися, розслабитися і попаритися. Головна перевага пародушевих — компактність. Також в такій сауні не буде сторонніх людей. Ніхто не зможе заскочити Вас зненацька, викликати у Вас сум'яття з однієї простої причини — хамам тільки Ваш, знаходиться у Вашому домі.

Міні хамам стане чудовим доповненням Вашої ванної кімнати. Якщо Ви давно мрієте про власну сауну у власному будинку, телефонуйте нам. Наші фахівці побудують проект, підберуть і закуплять необхідні будівельні матеріали і обладнання, виконають всі роботи з облаштування.

Звертайтеся в нашу компанію, якщо є бажання перетворити свою душову в міні хамам!